Familjejurist i Kungsbacka: Din juristbyrå i Kungsbacka

Kontakta oss

Familjerättsjurist för alla livssituationer

Att hantera juridiska frågor som rör familjen kan vara komplicerat och stressande. Det är viktigt att ha tillgång till en erfaren familjerättsjurist som kan hjälpa till att navigera genom de olika lagarna och reglerna som styr familjerätten. Juristgruppen Väst är en juristbyrå i Kungsbacka som har specialiserat sig på ekonomisk familjerätt och kan hjälpa till med en rad olika frågor som rör familjen.

Juridiska tjänster vi erbjuder i Kungsbacka

Rådgivning inom familjerätt i Kungsbacka

Våra erfarna familjerättsjurister i Kungsbacka kan erbjuda rådgivning och stöd för en mängd olika situationer inom ekonomisk familjerätt. Det kan röra sig om allt från testamenten, framtidsfullmakter och äktenskapsförord till bouppteckningar och arvskiften. Vi är här för att hjälpa dig att förstå dina rättigheter och skyldigheter, och för att se till att dina juridiska behov inom familjerätten blir tillgodosedda på bästa sätt.

Vad kostar en jurist i Kungsbacka?

Vi förstår att det är viktigt att ha kontroll på kostnaderna när man anlitar en jurist. Våra familjerättsjurister i Kungsbacka erbjuder konkurrenskraftiga priser och vi tar alltid hänsyn till våra kunders unika behov. Vi erbjuder också en kostnadsfri behovsanalys så att du får förklarat för dig vilket juridiskt behov du har. Önskar du sedan hjälp att upprätta handlingar eller önskar diskutera ditt behov vidare bokar vi en juridisk konsultation.

Kontakta oss

Våra Jurister i kungsbacka

Stefan Larsson

Jur.kand

073-5202220

stefan.larsson@juristgruppen.com

Plats:

  • Kungsbacka
  • Göteborg/Mölndal

Susanna Rupertsson

Jur.kand

070-7105004   0300-17160

susanna.rupertsson@juristgruppen.com

Plats:

  • Kungsbacka
Madeleine Goodwin

Madeleine Goodwin

Boutredare

madeleine.goodwin@juristgruppen.com

Plats:

  • Kungsbacka
  • Mölndal